Outdoorliving

  Outdoorliving

  Een buitenkeuken of veranda laten bouwen? Een prieel of overdekt terras laten aanleggen? Een zwembad,  whirlpool, hottub of jacuzzi in de tuin? Kom eerst eens kijken bij en praten met Overbeek Hoveniers. Om inspiratie op te doen of om al eens een eerste ontwerpschets te zien. Daarmee haalt u het échte genieten van het buitenleven al dichterbij.

  De luxe van ‘t relaxte buitenleven

  Wat is er nou fijner dan lekker in de tuin zitten barbecueën en genieten van een drankje in uw comfortabele fauteuils onder de overkapping.

  Kies Overbeek Hoveniers voor:

  • Outdoor cooking in uw buitenkeuken
  • Aanleg van een veranda of overkapping
  • Bouw van een tuinhuis, prieel of overdekt terras
  • Aanleg van een zwembad
  • Inrichten van wellness in uw tuin

  Van ontwerp tot uitvoering en service

  Overbeek Hoveniers zorgt dat uw aan- of bijbouw volledig in harmonie is met de rest van uw tuin. Een geraffineerd ontwerp met sfeervolle elementen, maakt dat het aan al uw wensen voldoet. Hebt u vragen, wilt u een optwerp of offerte? Kom eens vrijblijvend langs bij Overbeek Hoveniers.

  Veranda’s en overkappingen

  Outdoor cooking is geweldig. Lekker buiten kokkerellen met uw gezin of met vrienden. Dat maakt het echte buitenlevengevoel compleet. En als de eerste regendruppels vallen? Geen probleem met een overdekt terras en een glaswand tegen de wind. Gooi nog een blokje hout in de buitenhaard en u blijft genieten.

  Een aanspreekpunt

  Overbeek Hoveniers is ervaren in het ontwerpen, aanbouwen en inrichten van veranda’s en overkappingen. Dit doen we vaak samen met een partner als Kuhlkamp in Losser. Ook zij werken met vakkundige mensen en eersteklas materiaal. Samen toveren we uw tuin om in de droomtuin die u voor ogen staat. De regie blijft in handen van Overbeek zodat u één contactpersoon hebt tijdens de hele opdracht.

  Van ontwerp tot aanbouw

  We werken met allerlei materialen en technieken. De keuze van het juiste materiaal hangt vooral af van uw smaak, wensen en het budget. Na een eerste schetsontwerp maken we een offerte op maat zodat u precies weet waaraan u begint. Meer weten? Kom eens langs bij Overbeek Hoveniers of mail ons voor een afspraak.

  Zwembaden en zwemvijvers

  Zwembad laten aanleggen? In een grote, maar ook in vrij kleine tuinen, leg Overbeek Hoveniers de mooiste zwembaden en zwemvijvers aan. Kom eens kijken bij Overbeek Hoveniers. Wij tonen u graag de vele, mooie opties en gevarieerde mogelijkheden.

  Zwembad van klein tot groot

  Door vooraf goed na te denken over wat u precies wilt, verrast Overbeek u graag een prachtig ontwerp. Zelfs in een kleine tuin, houdt u dan mogelijk om voldoende leefruimte over te houden. Dat u van dit zwembad of natuurlijke zwemvijver gaat genieten, hoeven we niet uit te leggen.

  Zwembaden in elke vorm en uitvoering

  Overbeek legt graag een zwembad aan dat volledig past bij uw wensen. Wilt u een betegeld zwembad? Een bad van polyester of folie? We leveren een zwembad in elke vorm en in de uitvoering die u wenst. Voorzien van stromingen en onder een overkapping… Iedere uitvoering heeft zo verschillende eigenschappen en voordelen.

  Meer informatie

  Wilt u meer informatie over de aanleg van een zwembad of zwemvijver in uw tuin? Mail of bel 0547 263 536 en we beantwoorden al uw vragen.

  Wellness, verademing voor lichaam en geest

  Een whirlpool, een saunabad, een hottub een jacuzzi of een spa in eigen tuin? Het klink misschien nog als een droom. Overbeek Hoveniers laat deze droom graag uitkomen voor u. Niets zo ontspannend en verkwikkend als een bad in eigen tuin. Na hard werken of sporten valt alles van u af. Spieren herstellen en afvalstoffen verdwijnen.

  Voordelen van buitenbaden

  Veel wellness producten zijn slechts in enkele seizoenen van het jaar te gebruiken. Een spa of hottub gebruikt u het hele jaar. Door duurzame aanleg en slim energiegebruik, beperkt u de investering en onderhoudskosten. Eigenlijk staat uw ‘buitenbad’ altijd klaar voor gebruik.

  Welk buitenbad kiezen

  Buitenbaden zijn in veel verschillende vormen, materialen en kleurstellingen leverbaar. Overbeek Hoveniers toont u graag de verschillen en vertelt u eerlijk over de voor- en nadelen. Ook bekijken we graag wat het best past bij u uw tuin of op uw terras.

  Meer informatie?

  Hebt u vragen over buitenbaden en de inpassing daarvan in uw tuin? Mail of bel 0547 263 536 en we beantwoorden al uw vragen.