Tuinonderhoud

  Contract voor de tuinonderhoud

  Voor onderhoud aan tuinen, borders, bedrijfsterreinen en parken, is Overbeek Hoveniers een uitstekende partner. Oude beplanting en tuinafval voeren we duurzaam af. Bijvoorbeeld via groenverwerker Bruins & Kwast in de Hof van Twente.

  Onderhoudscontract op maat

  Tuinonderhoud zonder zorgen is kiezen voor een contract op maat. Hierin zijn allerlei variaties mogelijk. Van wekelijks het gras maaien en de kanten knippen tot eens per jaar het snoeiwerk uitvoeren. Of wat dacht u van wat extra tuinonderhoud tijdens uw vakantie?  Een keer de afspraak rond, dan heeft u er geen omkijken meer naar.

  Voorbeelden van contracten voor tuin- en terreinonderhoud:

  • In het groeiseizoen: wekelijks grasmaaien
  • Om de week alle borders onkruidvrij maken
  • Bestrating onkruidvrij houden en in de winter ook sneeuwvrij
  • Alleen het snoeiwerk aan grote struiken en bomen. Snoeihout afvoeren.
  • Volledig tuin- en terreinonderhoud 

  Voordelen van een onderhoudscontract voor de tuin zijn er velen

  Overbeek Hoveniers werkt efficiënt en voordelig. We sturen steeds dezelfde medewerkers die uw tuin, en de staat van onderhoud kennen. Snoeiwerk gebeurt vakkundig en met uitstekend knip- en zaaggereedschap. Groenafval en hout ruimen we op. Wilt u het hout laten kloven en gebruiken voor een open haard, dan verzorgen we dit graag. Met een onderhoudscontract voor de tuin, is uw buitenleven écht genieten. 

  Zaag en kapwerk

  Overbeek Hoveniers is gespecialiseerd in snoeiwerk en totale boomverzorging. Moet er boom gekapt worden dicht bij gebouwen? Geen probleem. Met professioneel materieel ‘ontmantelen’  we de boom tot we deze veilig naar benen kunnen halen.

  Van kapvergunning tot hout kloven

  Naast aanleg, verzorging en onderhoud van bomen en bospercelen, is het kappen van bomen ook soms nodig. Een boom die oud, verzwakt of ‘ziek’ is bijvoorbeeld. Of bomen die in de weg staan omdat ze te groot zijn of omdat u de grond anders wilt gebruiken.

  Overbeek is deskundig op dit vakgebied, van aanvraag voor een kapvergunning tot het veilig neerhalen van (grote) bomen.  En van het ontwortelen van de grond tot het afvoeren van hout.

  Meer informatie

  Hebt u vragen over zaag- en kapwerk, mail of bel ons; 0547 263 536. Ook komen we graag bij u langs om de situatie ter plekke te bekijken.

  Maaiservice

  Het hele seizoen door verzorgt Overbeek Hoveniers gazons en grasvelden. Dit doen we bij particulieren, bedrijven en instellingen. Wij komen zowel voor het maaien, verticuteren als het bemesten van gras. Met Overbeek Hoveniers hebt u geen last (meer) van mosvorming in het gazon.

  Strak en netjes

  De tuinmannen van Overbeek Hoveniers zorgen dat uw gazon of grasveld er altijd strak en netjes bij ligt. We garanderen dat er gemaaid wordt, ook tijdens de vakantieperiode. Afgevallen blad nemen we mee en waar nodig, knippen we de graskanten. Zo kunt u volop genieten van een mooi gazon.

  Hoeveel kost grasmaaien op contractbasis

  De prijs voor het maaien van een gazon of grasveld hangt af van het oppervlak. Overbeek Hoveniers werken volgens een efficiënte planning en onze vakkrachten zijn geroutineerd en snel. We brengen zelf professioneel gereedschap mee, dus ook een dure grasmaaier hoeft u niet aan te schaffen.

  Meer informatie

  Laat u verrassen door een mooie aanbieding van Overbeek Hoveniers.
  Mail of bel 0547 263 536 voor een afspraak. We komen graag eens vrijblijvend bij u langs.

  Gladheidsbestrijding

  Overbeek Hoveniers kan 7 dagen per week, 24 uur per dag de gladheidsbestrijding op en rondom uw bedrijfsterrein voor u verzorgen met gekwalificeerd personeel. Wij kunnen voor u preventief zoutstrooien. Bij hevige sneeuwval en vorst komen wij meerdere keren strooien en sneeuwschuiven totdat de weg of het terrein weer goed begaanbaar is.

  Neem voor meer info contact met ons op.